Kart over Konstantinopel/Istanbul fra 1899. Ukjent kartograf.

Kart over Konstantinopel/Istanbul fra 1899. Ukjent kartograf.

Konstantinopeluniversitetet har fått støtte fra Fritt Ord og det er med stor glede at vi fra og med høsten 2017 arrangerer forelesninger og debattmøter på Nasjonalbiblioteket. Gå til «Hva skjer?» til høyre på denne siden for mer informasjon om våre arrangementer. Gå til «Arkiv» for informasjon om avholdte arrangementer.

Arrangementene er åpne for alle. Vil du bli lagt til i vår e-postliste eller har spørsmål om arrangementene, ta kontakt på linn (at) konstantinopel.no

*** VIKTIG MELDING AD COVID-19-VIRUSET ***

Konstantinopeluniversitetet følger nøye med spredningen av Covid-19-viruset, særlig i Oslo, og vil holde seg til de sikkerhetsforskrifter som til enhver tid gjelder. To møter måtte avlyses i mars i år. De flyttes nå til 2021 i håp om at virus-situasjonen da har bedret seg.

Konstantinopeluniversitetet følger nøye med spredningen av Covid-19-viruset, særlig i Oslo, og vil holde seg til de sikkerhetsforskrifter som til enhver tid gjelder. To møter måtte avlyses i mars i år, og vi ser oss også nødt til å avlyse høstens arrangementer. De flyttes nå til 2021 i håp om at virus-situasjonen da har bedret seg.